Byggstart

juli 7th, 2010
by vegasavista.se

Vill bara berätta att byggstart för den nya studion blir 19 juli.
Själva huset har redan kommit. Tre jättepaket som ligger och väntar på utkörning på affären där jag beställde. Det är med andra ord dags att börja handla på sig det jag kommer att behöva. Målet är att jag ska ha så mycket av allt jag behöver hemma redan innan bygget sätter igång. Vis av erfarenhet från en badrumsrenovering som ägde rum tidigare i vår.

Jag försöker skapa en bild av hur jag vill att det ska se ut inne i själva studion men har ingen bra idé än. Jag har däremot lovat mig själv att det ska få växa fram i den tackt det vill. Jag ska ju också göra annat på semestern än att bygga hus. Nästa vecka är min sista vecka innan semestern och jag jobbar med radioprogrammet Väckarklockan i Sverigesradio jämtland. Start för arbetsdag är kl 05.00. Jag slutar därför mitt på dagen och hoppas att jag kommer att ha ork att börja fixa det jag behöver.

Först blir det spelningshelg med Lasr Vegas trio. Torshälla på fredag och Svenstavik på lördag.

Posted in Uncategorized | Comments (0)

No comments yet

Leave a Reply