Får det lov att vara en Före bild

juni 21st, 2010
by vegasavista.se

Ja här är det alltså tänkt att studion ska ligga. Visst ser det ut som om det behövs något här. Jag kommer att ta hjälp av en entreprenör för grunden och ihopspikningen av själva stugan. Jag tror jag låter honom fixa någon som kan dra el också.

Nicklas (som han heter) var den som fixade så att vårt badrum blev omgjort också. Han är bra. Efter alla TV program med skräckhistorier om hantverkare som inte kommer eller som är rena klåpare känns det bra att ha en snubbe som man kan lita på. Dessutom går hans som i samma musikestetklass som min dotter så hon har lovat att få honom att sjunga surt om pappan inte gör som han ska.

En sak som jag lärde mig av ombyggnationen av badrummet är. Börja inte bygga förrän alla saker du kommer att behöva är på införskaffade. Därför tänker jag nu fixa primer och färg till det lilla huset och ett bra golv. Smart va?

Posted in Uncategorized | Comments (0)

No comments yet

Leave a Reply