nu ska re ske

juni 18th, 2010
by vegasavista.se

Efter att ha funderat i ca 5 år (ja jag är jämte) har jag idag tagit beslutet. Det ska byggas en stuga på tomten som blir produktions-studio och repetitions lokal. Just nu har jag studion i huset men det är trångt och inte anpassat för verksamheten. Dessutom är det inte alltid jätteroligt för familjen att lyssna på100 omtagningar av något gitarrsolo.

Ungefär en sån här ska det bli.
Fönstren på lite annat sätt och annan färg men principen. 15 kvm jodå. Senast jag hade studio som låg utanför min bostad var 1990. Jag och Erik Koskinen byggde två studior på sena 80 talet men när det blev mer och mer med Lars Vegas Trio fanns inte tiden för att jobba där.

Jag ska försöka uppdatera så att ni kan följa utvecklingen här på hemsidan. Nästa steg blir att jag ska göra en ritning på modulernas placering så att det blir bäst.

återkommer

Posted in studiobygge, Uncategorized | Comments (1)

One Response to “nu ska re ske”

  1. Henrik Perälä Says:

    Vad kul! Snygg liten stuga också.
    Då hoppas jag att det blir invigning med skumpa och snittar? 😉

Leave a Reply