Sista veckan?

augusti 15th, 2010
by vegasavista.se

Jag har sagt till mig själv att studion ska vara klar den här veckan som kommer. Det känns som om det skulle kunna bli sant. Tapeter, golv, fondvägg, andra varvet målning på det röda och gräva ned en elkabel. Sedan är det ju själva instalationen av studion men det räknar jag inte riktigt till själva bygget.

Jag jobbar heltid på radio jämtland under en period fram till valet så antalet byggmöjliga timmar sänks en del. Tycker ändå att det känns som om det ska gå. Skruva gärna in programmet väckarklockan som sänds varje vardag mellan 06.10 och 10.00 så hörs jag. I morgon tillsammans med Karin Bodén.

Idag har jag gjort det sista målarvarvet på den gråa delen utvändigt. Jag har provat att sätta upp en av knutarna så att man får en känsla av hur det kommer att bli. Sedan målade jag första varvet på dörren. Invändigt är det klart för tapetsering. Jag slipade de spacklade skarvarna i morse.

Det som känns jobbigt just nu är bara elkabeln som ska ned i backen så att elektrikern kan komma och instalera det sista. På min tomt är det typ 4 cm matjod och sedan bara grus och sten. Jag vet att det kommer att vara tunggrävt.

Här kommer i alla fall bilder på hur det ser ut nu.

Posted in Uncategorized | Comments (0)

No comments yet

Leave a Reply