Vi hälsar hantverkarna tillbaka.

augusti 2nd, 2010
by vegasavista.se

Full fart på bygget idag. Elektrikern gjorde entré och drog en massa kabel. Jag har också fått en egen el-central vilket jag genast ska skriva in i CV´t.
Niklas ordnade till vindskivor och plåt. Jag skickade plåt och bar läkt. En slags blandning mellan byggherre och hantlangare. Jag har också sågat till foder till fönster och dörr och grundmålat dem. Simon slipade det spacklade delarna av ytterväggen så nu är det bara att börja grundmåla.

Vad har vi då lärt oss idag?

– 06.45 är jättetidigt att kliva upp måndagen efter Yran.
– Det finns produkter att köpa som man ska ha mellan nockplåt och plåttaket som ska förhindra små djur att krypa in där och bygga bo.

Man kan också följa bygget på min frus Facebook om man är kompis med henne. Kicki Gustafsson heter hon.

så lite bilder.

Posted in studiobygge, Uncategorized | Comments (0)

No comments yet

Leave a Reply