Ge mig min tid tillbaka

mars 1st, 2010
by vegasavista.se

Sitter på Bromma och väntar på flyg. Mitt ät bara lite försenat, andra har fått vänta i tre timmar. Jag tycker att det ska finnas en statlig instans där man kunde registrera sina väntartimmar. Blankett 53:3 fyll i hur länge du väntade i ruta 26 så sätts det in på ditt personliga tidskonto.

Om jag har väntat i 3 timmar på flygtet så skulle jag kunna ta ut de tre timmarna när jag ville. Till exempel en sådan där våvinterdag i jämtland eller att gör midsommarafton längre. Nu ska jag bara ta reda på var man ansöker om en sådan ändring i lagstiftningen

Posted in Uncategorized | Comments (1)

One Response to “Ge mig min tid tillbaka”

  1. matka vesa Says:

    Sedan är det planering och ännu värre,, omformning, eftersom denna dag inte är tillgänglig är hotellet fullbokat, och att flygningen är full! Det är nog att utmana tålamod, om inte ditt intellekt.

Leave a Reply