Archive for juni, 2010

Får det lov att vara en Före bild

juni 21st, 2010

Ja här är det alltså tänkt att studion ska ligga. Visst ser det ut som om det behövs något här. Jag kommer att ta hjälp av en entreprenör för grunden och ihopspikningen av själva stugan. Jag tror jag låter honom fixa någon som kan dra el också.

Nicklas (som han heter) var den som fixade så att vårt badrum blev omgjort också. Han är bra. Efter alla TV program med skräckhistorier om hantverkare som inte kommer eller som är rena klåpare känns det bra att ha en snubbe som man kan lita på. Dessutom går hans som i samma musikestetklass som min dotter så hon har lovat att få honom att sjunga surt om pappan inte gör som han ska.

En sak som jag lärde mig av ombyggnationen av badrummet är. Börja inte bygga förrän alla saker du kommer att behöva är på införskaffade. Därför tänker jag nu fixa primer och färg till det lilla huset och ett bra golv. Smart va?

Posted in Uncategorized | Comments (0)

hälsningar från Sundsvall

juni 20th, 2010

Så här snygg är jag på jobbet ibland.


Foto: Emil Lindström

Posted in Uncategorized | Comments (0)

SUNDSVALL E NI ME!

juni 19th, 2010

Idag spelar Lars Vegas Trio i Sundsvall. Stora torget, festligheter med anledning av Kronprinsessans bröllop.

Så här fint vykort såldes på 50-talet. Visst blir man sugen att åka till Sundsvall.

Sundsvall är också mitt närmaste IKEA. Tvingar mig själv att inte ta en sväng dit och köpa en ny kontors/studio stol. Jag har ju ingen studio än. Ritade dock om den i huvudet när jag skulle sova i natt. Kommer inte ihåg hur men det var säkert jättesmart.

Så nu…. Guldkavaj på och kontrabas i bilen.

Posted in studiobygge, Uncategorized | Comments (0)

nu ska re ske

juni 18th, 2010

Efter att ha funderat i ca 5 år (ja jag är jämte) har jag idag tagit beslutet. Det ska byggas en stuga på tomten som blir produktions-studio och repetitions lokal. Just nu har jag studion i huset men det är trångt och inte anpassat för verksamheten. Dessutom är det inte alltid jätteroligt för familjen att lyssna på100 omtagningar av något gitarrsolo.

Ungefär en sån här ska det bli.
Fönstren på lite annat sätt och annan färg men principen. 15 kvm jodå. Senast jag hade studio som låg utanför min bostad var 1990. Jag och Erik Koskinen byggde två studior på sena 80 talet men när det blev mer och mer med Lars Vegas Trio fanns inte tiden för att jobba där.

Jag ska försöka uppdatera så att ni kan följa utvecklingen här på hemsidan. Nästa steg blir att jag ska göra en ritning på modulernas placering så att det blir bäst.

återkommer

Posted in studiobygge, Uncategorized | Comments (1)