Archive for mars, 2010

Din röst i natten

mars 14th, 2010

…eller i alla fall väldigt tidigt på morgonen. Jag kommer att hoppa in som en av två programledare för programmet väckarklockan under våren. Förra veckan var det två dagar, den här veckan blir det en och sedan några dagar då och då under våren. I vanliga fall är jag med i programmet varje torsdag i en panel som pratar om sport. Jag och Ylva Nowén utgör hela panelen. I torsdags hade den snälla Ylva ordnat en prao-lapp till mig. Hon tyckte det skulle passa när jag var programledare. Omtänksamt.

Här kan du lyssna på programmet.

Nästa gång du här mig i radion blir torsdag 18/3

Posted in Uncategorized | Comments (0)

solglasögon

mars 5th, 2010

med risk för att bli en fjortismodebloggare måste jag få säga att jag älskar mina solglasögon.
Jag har oftast vanliga glasögon men ibland tar jag linser och då kan jag ha dem. De är stora och mörka och helt fel på en 42 årig man som jag. Kan inte hjälpas. Jag aälskar mina solglasögon och i mina bästa stunder tycker jag att jag ser lite cool ut. lite i alla fall.

Posted in Uncategorized | Comments (1)

Trion på tuben

mars 1st, 2010

Det här är det någon ”snäll” människa som har lagt ut. Tiden går så….eh… tack

Posted in Uncategorized | Comments (0)

Ge mig min tid tillbaka

mars 1st, 2010

Sitter på Bromma och väntar på flyg. Mitt ät bara lite försenat, andra har fått vänta i tre timmar. Jag tycker att det ska finnas en statlig instans där man kunde registrera sina väntartimmar. Blankett 53:3 fyll i hur länge du väntade i ruta 26 så sätts det in på ditt personliga tidskonto.

Om jag har väntat i 3 timmar på flygtet så skulle jag kunna ta ut de tre timmarna när jag ville. Till exempel en sådan där våvinterdag i jämtland eller att gör midsommarafton längre. Nu ska jag bara ta reda på var man ansöker om en sådan ändring i lagstiftningen

Posted in Uncategorized | Comments (1)